четвер, 5 листопада 2015 р.

Позакласна робота

Тиждень іноземної мови "Калейдоскоп талантів"
Вистава" The Sleeping Beauty". Свої акторські здібності показують учні 6-А
7-А,7-Б,11 класів.






















 Переможці інтелектуальної гри"Що? Де? Коли?"?"


Позакласний захід"Я обираю англійську"




Свято Осені-2015
























УВАГА! УВАГА! 24.11.2015року в нашій школі відбувся цікавий загальношкільний захід "Методичний експрес", де всі вчителі предметники та викладачі КДПУ зі своїми студентами знайомили учнів з цікавинками свого предмету. Вчителі іноземної мови Теймурова О.І, Овчарук Ю.В, Бурко Д.Ю. на станції "Європейська" ознайомили учнів з іторією створення Євросоюзу, навчили співати гімн Євросоюзу "Ода радості"та провели цікаві краєзнавчі вікторини. Просто закохали вчителі хімії, фізики та географії учнів 7-Б класу у свій предмет та показали цікаві досліди.
УВАГА!!! 04.12.2015 року у колі дружньої родини 7-класу був проведений урок мужності з теми "Україна понад усе!", присвячений 24 річниці Дня Збройних сил України. На наш урок діти запросили тата Кліманської Вікторії, який одним із перших добровольців захищав незалежність нашої країни в зоні АТО, був поранений та довгий час перебував у шпиталі у м.Дніпропетровськ.
Шановні колеги! Пропоную до Вашої уваги розробку відкритого уроку мужності "Україна понад усе!", присвяченого 24 річниці Збройних сил України та деякі зворушливі відеоролики з зони АТО. 12.12.2015 року відбулося перше знайомство з майбутніми першокласниками. Овчарук Ю.В. провела цікаве заняття з теми"В гостях у королеви Англії!", маленькі дітки вчилися вітатися з королевою, співали веселі пісні та помандрували до чарівного лісу за ялинкою, а також дізналися як англійські дітки називають свого дідуся мороза "SANTA CLAUS" та ялинку " a firtree".А також вивчили назви тварин, які у казковому лісі разом з ялиночкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар